h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mersin’de Yaya Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 2’ye Yükseldi

Mersin’de Yaya Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 2’ye Yükseldi

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin çarpması sonucu 20 yaşındaki Abdulhaluk Ölmez ve Şükran Tonk hayatını kaybetti. Kaza, Mersin-Adana D-400 karayolu üzerinde gerçekleşti. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İncelemelerin ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri hastane morguna götürüldü. Sürücü gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Mersin’de Otomobil Kazası: 2 Yaya Yaşamını Yitirdi

Mersin ilinin Merkez Akdeniz ilçesinde, bir otomobilin çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Mersin-Adana D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tarsus istikametinden seyir halinde olan B.S. isimli sürücünün kullandığı 01 AOC 173 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişiye çarptı. Olayın haber verilmesi üzerine, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, 20 yaşında olan Abdulhaluk Ölmez ve Şükran Tonk’un hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu ve hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Sürücü ise gözaltına alınarak kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Mersin’de yaşanan bu üzücü kaza, bölgede büyük bir üzüntüye yol açtı. Haberi duyan vatandaşlar yetkililerden daha fazla güvenlik önlemleri alınmasını talep etti. Olayın ardından soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İzmir’de şüpheli bir aracı takip eden motosikletli polisler kaza geçirdi: 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

İzmir’de şüpheli bir aracı takip eden motosikletli polisler kaza geçirdi: 2 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.