h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Mersin’de Kaçak Yollarla Türkiye’ye Gelen DEAŞ İstihbarat Elemanı Tutuklandı

Mersin’de yapılan bir polis operasyonunda, Türkiye’ye kaçak yollarla girdiği belirlenen ve terör örgütü DEAŞ’ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı olduğu değerlendirilen Baker Alomar adlı şahıs yakalanarak tutuklandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, DEAŞ’ın faaliyetlerini tespit etmek ve engellemek amacıyla koordineli bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda Suriye’nin Halep, Münbiç ve Kobane kentlerinde DEAŞ içerisinde istihbarat görevi yürüten yabancı uyruklu Baker Alomar’ın kaçak yollarla Türkiye’ye giriş yaptığı tespit edildi. Örgüt üyesinin Mersin’in Anamur ilçesinde bulunduğu bilgisi elde edilirken, polis aynı zamanda şahsın olası bir misilleme amacıyla eylem yapabileceği yönünde bilgilere de sahip oldu. Bu doğrultuda gerçekleştirilen operasyonda şüpheli yakalanarak emniyete götürüldü.

Emniyette ifadesi alınan şüpheli, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Vakit.com.tr

Edirne’de araçlar detaylı şekilde araştırıldı

Sıradaki haber:

Edirne’de araçlar detaylı şekilde araştırıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.