h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Menteşe’de meydana gelen trafik kazasında, biri ağır olmak üzere iki kişi yaralandı.

Menteşe’de meydana gelen trafik kazasında, biri ağır olmak üzere iki kişi yaralandı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde gerçekleşen kazada, iki araç çarpıştı ve iki kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ciddi. Olay yerine hemen sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan aracın sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, çarpma sonucu meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı ve iki kişi yaralandı. Yaralıların birinin durumu ciddi olarak bildirildi.

Yatağan-Menteşe karayolunda, Akçaova rampası yakınlarında yol kenarına park edilmiş olan 48 KJ 929 plakalı araca, geçmekte olan ve plakası belirlenemeyen bir mavi araç çarptı. Bu çarpışma sonucunda F.E. isimli kadın ağır yaralanırken, A.O. isimli kişi ise hafif şekilde ayağından yaralandı.

Kaza haberinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine, olay yerine 112 ambulansı, polis trafik ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yaralanan F.E. ve A.O. ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Yaralı kadının durumunun ciddi olduğu belirtilirken, kaçan araçla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya’da Günlük Kiralanan Evlere Eşzamanlı Denetim Uygulaması Başladı

Sıradaki haber:

Antalya’da Günlük Kiralanan Evlere Eşzamanlı Denetim Uygulaması Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.