h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Markete gitti, döndüğünde otomobilinde başkasını gördü

Markete gitti, döndüğünde otomobilinde başkasını gördü

Sakarya'nın Karasu ilçesinde garip bir olay yaşandı. Bir kişi otomobilini çalışır vaziyette bıraktıktan sonra geri döndüğünde başkasının direksiyonda olduğunu fark etti. Şüphelinin akıl sağlığının yerinde olmadığı veya uyuşturucu etkisinde olduğu belirtiliyor. Şüpheli, araç sahibine "Biri gel gidelim dedi, ben de bindim. Otomobil otomatik değilse sabaha kadar gezerdim" dedi. Olayın anıları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Araç sahibi, şüpheliyi araçtan indirerek durumu sordu. Olayı anlatan araç sahibi, şüphelinin akıl sağlığının yerinde olmadığını düşündüğünü belirtti.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Otomobilini çalışır vaziyette bırakan Ensar Yavuzyiğit, geri döndüğünde şaşırtıcı bir manzarayla karşılaştı. Direksiyonda kendisinin olmadığını gören Yavuzyiğit, şoke oldu. Akıl sağlığının yerinde olmadığı veya uyuşturucu etkisinde olduğu öne sürülen şahıs ile arasında geçen diyaloglar ise cep telefonu kamerasına kaydedildi. Olayın ardından araç sahibi şahsı araçtan indirdi ve ona sorular sordu. Bunun üzerine şahıs, “Biri gel gidelim dedi, ben de bindim. Eğer araba manuel olsaydı, sabaha kadar gezerdim” şeklinde yanıt verdi.

Ensar Yavuzyiğit olayı anlatarak, “Marketten çıkıp aracımı çalışır vaziyette bıraktığım yerde, şoför koltuğunda başka bir kişinin olduğunu gördüm. Şüpheliyi araçtan indirip sorular sordum. Verdiği cevaplar nedeniyle şahsın akıl sağlığının yerinde olmadığını veya uyuşturucu madde kullanmış olabileceğini düşündüm. Bu nedenle o anları kaydederek elimde delil bulunmasını sağlamak istedim” şeklinde konuştu.

Bu tuhaf olay Karasu’da oldukça ilgi çekti ve herkesin dikkatini çekti. Şahsın ilginç açıklamaları ve yaşanan garip durum, haberin başlığında da vurgulanabilir. Arama motorlarında tıklama almak için dikkat çekici ve merak uyandırıcı bir başlık seçmek önemlidir.

Şehitkamil’de Bilim Tutkunu Alper Gezeravcı Heyecanı ve Gururu Yaşandı

Sıradaki haber:

Şehitkamil’de Bilim Tutkunu Alper Gezeravcı Heyecanı ve Gururu Yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.