h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mardin’de şehitlere yönelik provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı ve tutuklandı.

Mardin’de şehitlere yönelik provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı ve tutuklandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, sosyal medyada şehitlere karşı provokatif paylaşımlar yaptığı tespit edilen 1 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerler hakkında sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapan bir şüpheliyi belirledi. Kızıltepe'deki adresine düzenlenen operasyonda şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklandı.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, terör örgütü propagandası amaçlayan paylaşımlar yaparak sosyal medyada gündeme gelen bir kişi yakalanarak tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyon sonucunda, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerle ilgili provokatif içerikler yayınlayan şüpheli belirlendi. Kızıltepe ilçesindeki adresine düzenlenen operasyonla şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli, “terör örgütü propagandası yapmak” suçundan tutuklandı.

Arhavi’de yürekleri dağlayan bir trajedi: Karne günü, annesiyle birlikte geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Arhavi’de yürekleri dağlayan bir trajedi: Karne günü, annesiyle birlikte geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.