h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mardin’de otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Mardin’de otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Mardin'in Artuklu ilçesinde yaşlı bir adam, yolu karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, PTT şubesi önünde meydana geldi. Abdurrahman Derin isimli 93 yaşındaki vatandaş, çarpma sonucu başını çarparak ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mardin’in Artuklu ilçesinde, yaşlı bir adam yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

13 Mart Mahallesi’ndeki PTT Şubesi önünde meydana gelen kaza, Abdurrahman Derin adlı 93 yaşındaki vatandaşın geçmek istediği sırada gerçekleşti. Plakası ve sürücüsü hakkında henüz bilgi bulunmayan bir otomobil, Derin’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve başını çarpan Derin ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, Derin’i Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Derin kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Tokat’ta Tofaş otomobil, tıra saplanarak sürücüyü mahsur bıraktı: İtfaiye ekipleri kurtardı.

Sıradaki haber:

Tokat’ta Tofaş otomobil, tıra saplanarak sürücüyü mahsur bıraktı: İtfaiye ekipleri kurtardı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.