h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mardin’de meydana gelen trafik kazasında otomobil şarampole yuvarlandı: Biri çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı

Mardin’de meydana gelen trafik kazasında otomobil şarampole yuvarlandı: Biri çocuk olmak üzere 4 kişi yaralandı

Mardin-Diyarbakır yolunda meydana gelen trafik kazasında, sürücüsü henüz belirlenemeyen bir araç şarampole uçarak 4 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazada, açıklanmayan isimlerde bir çocuk da bulunmaktadır. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar müdahale edildikten sonra Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Mardin’de Otomobilin Şarampole Uçması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Mardin-Diyarbakır karayolunda, henüz sürücüsünün kimliği ve plakası belirlenemeyen bir otomobil, kontrolünü kaybederek şarampole uçtu. Yüce Mahallesi’nde meydana gelen bu kaza, bir çocuk ve üç yetişkinin yaralanmasına neden oldu. Olayın haber verilmesi üzerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Kazada yaralanan Ahmet G. (35), Recep K. (35), Emine K. (30) ve 2 yaşındaki Osman K., olay yerinde yapılan ilk yardım müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildi.

Bu haberde yer alan detayları tamamen özgün bir şekilde kullanarak kendi başlıklarını ve haber metinlerini oluşturabilirsin. Başlık seçiminde dikkatli olmalısın, ilgi çekici ve tıklama alabilecek başlıklar tercih etmelisin.

Tahmazoğlu, taksici esnafların isteklerini kulak kabarttı

Sıradaki haber:

Tahmazoğlu, taksici esnafların isteklerini kulak kabarttı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.