h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MANULAŞ personeli, bir vatandaşa yardım etmek için hemen harekete geçti

MANULAŞ personeli, bir vatandaşa yardım etmek için hemen harekete geçti

Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki MANULAŞ A.Ş.'nin görevlisi, Eski Garaj Otoparkı'nda unutulan çantayı fark ederek, polis yardımıyla sahibine teslim etti. Çanta, içinde yüklü miktarda para, ziynet eşyaları ve anahtar bulunan önemli bir eşyayı içeriyordu. MANULAŞ görevlisi, duyarlılığı nedeniyle teşekkürlerini aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan MANULAŞ A.Ş.’nin Eski Garaj Otoparkı’nda çalışan bir personel, otoparkta yaptığı kontrol sırasında unutulmuş bir çanta buldu. Çantanın içinde önemli miktarda para, ziynet eşyaları ve birçok anahtar olduğunu fark eden personel, hemen emniyet görevlilerine bilgi verdi ve çantanın sahibini bulmak için yardım istedi. Polis eşliğinde çanta sahibine ulaşan personel, çantayı teslim etti. Çantasını geri alan Manisalı bir esnaf ise MANULAŞ görevlisine ve emniyet yetkililerine duyarlılıkları için teşekkür etti.

Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında 2 araç birbirine çarptı ve 4 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında 2 araç birbirine çarptı ve 4 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.