h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Manavgat sahilinde kimliği belirsiz iki erkek cesedi bulundu

Manavgat sahilinde kimliği belirsiz iki erkek cesedi bulundu

Manavgat ilçesinde sahilde çürümüş halde 2 erkek cesedi bulundu. Cesetlerin kimlikleri belirsiz olduğu için Adli Tıp Morgu'na gönderilecek. İhbar üzerine jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri olay yerine sevk edildi. Cesetlerin denizden sahile vurduğu düşünülüyor. Öncesinde de Çenger ve Alanya sahillerinde çürümüş cesetler bulunmuştu. Kimlikleri henüz tespit edilemeyen cesetlerin incelemeleri devam ediyor.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, sahilinde çürümeye yüz tutmuş 2 erkek cesedi bulundu. Otel çalışanları tarafından jandarmaya ihbar edilen olayın ardından jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri olay yerine gönderildi. Cesetlerin yüzlerinin tanınmayacak şekilde deforme olduğu belirlendi ve kimliklerinin tespiti için Adli Tıp Morgu’na gönderileceği bildirildi.

Taşağıl Mahallesinden gelen ihbar üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Taşağıl Mahallesi sınırlarındaki bir golf otelin sahilinde bir cesetle karşılaştı. Aynı saatlerde Kızılot’ta bulunan bir otelin sahilinde de bir ceset bulunduğu ihbarı Çenger Jandarma Karakolu ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler, sadece ayakkabı ve şort olan çürümüş ceseti buldu.

Cesetlerin denizden dalgalarla sahile ulaştığı değerlendirilirken Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de olay yerine sevk edildi. Henüz kimlikleri ve cinsiyetleri belirlenemeyen cesetler, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi, Adli Tabip ve Cumhuriyet Savcısı tarafından incelendikten sonra Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi.

Öte yandan, 3 gün önce de Çenger ve Alanya sahilinde yine çürümüş halde 2 ceset bulunmuştu.

MSB, 9 teröristin öldürüldüğünü duyurdu

Sıradaki haber:

MSB, 9 teröristin öldürüldüğünü duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.