h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mamak ilçesinde hutbe okuma yarışması düzenlendi

Mamak ilçesinde hutbe okuma yarışması düzenlendi

Mamak Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması'nda Ankara genelinden 13 lisenin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrenciler belirlendi. Melih Kaya birinci, Mevlüt Yıldız ikinci ve Hamza Erdil üçüncü oldu. Ödül töreni Mamak Köprübaşı Camii'nde yapıldı ve törene Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Milli Eğitim Bakanlığı Mamak İlçe Şube Müdürü Hayrettin Yılmaz ve diğer yetkililer katıldı.

“Mamak Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması düzenlendi. Ankara genelinde 13 lisenin katıldığı yarışmanın sonucunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Mamak Köprübaşı Camii’nde gerçekleşen törene Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Milli Eğitim Bakanlığı Mamak İlçe Şube Müdürü Hayrettin Yılmaz, seçici kurul üyeleri, okul koordinatör öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Melih Kaya birinci, Mevlüt Yıldız ikinci ve Hamza Erdil üçüncü oldu.”

Alkolün etkisiyle kontrolü kaybeden bir kişi, balkonda baygın halde bulundu.

Sıradaki haber:

Alkolün etkisiyle kontrolü kaybeden bir kişi, balkonda baygın halde bulundu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.