h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Maltepe’deki bir işyerinde erkek bir ceset buzdolabında bulundu!

Maltepe’deki bir işyerinde erkek bir ceset buzdolabında bulundu!

Maltepe'deki bir atık toplama merkezinde, kötü koku nedeniyle yapılan ihbar sonucu 15 yaşında yabancı uyruklu bir erkek cesedi bulundu. Cesedin önceden öldürüldüğü ve bir buzdolabına konulduğu belirlendi. Polis ekipleri ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve incelemelerde bulunuldu. Cenaze Adli Tıp Kurumu'na götürülürken polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Maltepe’de atık toplama merkezinde bulunan bir buzdolabında 15 yaşında bir yabancı uyruklu genç erkeğin cesedi keşfedildi. Olay, vatandaşların kötü koku nedeniyle ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı.

Cuma günü saat 17.30’da Maltepe Füsun Sokak üzerindeki atık toplama merkezinde gerçekleşen olayda, önceden öldürülen ve buzdolabına konulan bir erkek cesedi bulundu. Çevredeki insanlar işyerinden kötü koku gelmesi üzerine polise haber verdi. Polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekiplerini olay yerine sevk etti. Ekipler, buzdolabında bulunan kişinin Nimetullah adında 15 yaşındaki bir yabancı uyruklu genç olduğunu tespit etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

TEM’de “makas” dehşeti: Emniyet şeridine girip sürücülerin canını hiçe saydı

Sıradaki haber:

TEM’de “makas” dehşeti: Emniyet şeridine girip sürücülerin canını hiçe saydı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.