h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Maltepe’de gerçekleşen zincirleme kaza sonucunda 4 araç birbirine girdi, 4 kişi yaralandı.

Maltepe’de gerçekleşen zincirleme kaza sonucunda 4 araç birbirine girdi, 4 kişi yaralandı.

Kadıköy'de yağışın da etkisiyle dört otomobil kaza yaptı, dört kişi yaralandı ve araçlar kullanılamaz hale geldi. Olay, Maltepe ilçesinde D-100 Karayolu Pendik istikametinde meydana geldi. Bir otomobile arkadan çarpan başka bir otomobilin ardından diğer araçlar bariyerlere çarptı. Kazada Haluk Ş., Hakan Y., Samet Ç. ve ismi belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis inceleme başlattı.

Mahalli saatlerde, İstanbul Maltepe ilçesi, Küçükyalı mevkiinde, D-100 Karayolu Pendik istikametinde dört otomobilin yağışın da etkisiyle kaza yaptığı bildirildi. Kazada dört kişi yaralanırken, araçlar kullanılamaz duruma geldi.

Olayın meydana geldiği saatlerde, henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 41 AHT 982 plakalı otomobil refüje çarparken, ardından seyir halinde olan 06 GAP 16 plakalı bir başka otomobil arkadan çarptı. Yaşanan kaza sonrasında ise olayı gören ve yağış nedeniyle durmakta zorlanan diğer sürücülerin ise isimleri öğrenilemeyen FIAT marka 34 MC 8693 ve yine FIAT marka 17 KL 117 plakalı araçları emniyet şeridine girerek bariyerlere çarpmaktan kaçındılar. Kaza sonucunda araçlar kullanılamaz hale geldi. Kazada ise Haluk Ş., Hakan Y., Samet Ç. ve kimliği açıklanmayan bir kişi daha yaralandı. Yaralı vatandaşların bulunduğu bölgeye hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye nakletti ve olay yerine gelen polis ekipleri de inceleme başlattı.

İzmir’de uçak inişe geçerken lazerle hedef alındı… Kameralara yansıyan o anlar

Sıradaki haber:

İzmir’de uçak inişe geçerken lazerle hedef alındı… Kameralara yansıyan o anlar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.