h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Malazgirt’te şehitler için sabah namazında dua edildi

Malazgirt’te şehitler için sabah namazında dua edildi

Muş'un Malazgirt ilçesinde vatan müdafaası için şehit düşen Mehmetçikler için tüm camilerde sabah namazında dua programı düzenlendi. Malazgirt ilçesinde bulunan Alparslan Camisi'nde gerçekleştirilen programda, hatim duası okundu ve şehitler için dualar edildi. Malazgirt Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü ve birçok vatandaşın katıldığı bu anlamlı etkinlikte, Kur'an-ı Kerim de tilavet edildi ve İlçe Müftüsü tarafından şehitler için dua edildi.

Muş’un Malazgirt ilçesinde vatan savunmasında şehit olan Mehmetçikler için sabah namazında tüm camilerde dua edildi. Sabah namazı öncesinde, Malazgirt ilçesindeki şehitler için okunan hatimlerin duası gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan hatim duası programında, şehitlerimiz için dua edildi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, sabah namazında şehitlerimiz için düzenlenen dua programı; Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk ve birçok vatandaşın katılımıyla Alparslan Camisi’nde gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, Malazgirt İlçe Müftüsü Memet Hakkı Ayhan tarafından şehitlerimiz için dua edildi.

“Restoranda yaşanan “hesap” tartışması sonucu 4 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

“Restoranda yaşanan “hesap” tartışması sonucu 4 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.