h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Malatya’da Kaçak Cep Telefonları Yakalandı

Malatya’da Kaçak Cep Telefonları Yakalandı

Malatya'da yapılan polis operasyonunda gümrük kaçağı cep telefonları ele geçirildi. Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden gelen kaçak cep telefonu ve aksesuarlarıyla ilgili bilgi üzerine iki ayrı işyerine baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 110 tuşlu cep telefonu, 14 akıllı cep telefonu, 34 kablosuz kulaklık, 4 kablosuz telefon mikrofonu ve 4 akıllı saat ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Malatya’da polis tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, kaçak olarak ülkeye sokulan cep telefonları ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yerel bilgilere dayanarak doğu illerinden kaçak cep telefonu ve aksesuarlarının Malatya’ya getirileceği bilgisini aldı. Bu bilgi üzerine kent merkezinde faaliyet gösteren iki ayrı işyerine operasyon düzenlendi. Ekipler, N.K.’ya ait araçta ve H.A. ile F.A.’nın işyerlerinde arama yaptı.
Aramalarda, 110 adet kaçak tuşlu cep telefonu, 14 adet kaçak akıllı cep telefonu, 34 adet kablosuz kulaklık, 4 adet kablosuz telefon mikrofonu ve 4 adet akıllı saat ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak 3 şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na göre işlem yapıldığı bildirildi.

Özel çocuklarla buluştu: Unutulmaz bir deneyim yaşandı

Sıradaki haber:

Özel çocuklarla buluştu: Unutulmaz bir deneyim yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.