h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mahallede Canlı Yayın Yapan Şahıs Havaya Birden Fazla Kez Ateş Ettiği Anları Paylaştı

Mahallede Canlı Yayın Yapan Şahıs Havaya Birden Fazla Kez Ateş Ettiği Anları Paylaştı

Küçükçekmece'de bir şahıs, aracıyla seyir halindeyken tabancasını havaya ateş ederek tehlike yarattı. Sosyal medya hesabından bu anları paylaşan şüpheli, her gece mahallede ateş açtığı iddialarıyla gündeme geldi. Bu olayın yaşandığı Kartaltepe Mahallesi'nde ölen ya da yaralanan olmadı.

Küçükçekmece’de bir kişi, araç kullanırken silahını çıkararak havaya ateş etti. Şüpheli, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı ve iddialara göre her gece mahallede ateş açmaya devam ediyor.

Olay, Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’nde gerçekleşti. Eren G. adındaki bir şahıs, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak araç sürdü. Ardından yanında bulunan silahı alarak rastgele havaya ateş etmeye başladı. Şüphelinin defalarca kez mahalle arasında havaya ateş etmesiyle birlikte, herhangi bir ölü ya da yaralının olmamasına şans eseri olduğu belirtildi.

Kedileriyle birlikte konteyner evinde hayatını sürdüren Şaziye teyze

Sıradaki haber:

Kedileriyle birlikte konteyner evinde hayatını sürdüren Şaziye teyze

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.