h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mahalle sakinlerini rahatsız eden magandalar, araçlarıyla gelip alkol tüketiyor

Mahalle sakinlerini rahatsız eden magandalar, araçlarıyla gelip alkol tüketiyor

Eskişehir'de TOKİ konutlarının yakınında araç içinde alkol tüketen ve gürültü yapan kişiler, çevredeki evlerde oturan insanları rahatsız ediyor. Halay çekerek yüksek sesli müzik yayını yapan kişiler, aynı zamanda bölge halkını tedirgin ediyor. Haberde, şahısların araçların üstüne çıkarak yüksek sesle konuştuğu da iddia ediliyor.

Eskişehir’de, Karapınar Mahallesi’nde bulunan bir sitede, bazı kişilerin araç içinde alkol tüketerek gürültü yapması ve çevre halkını rahatsız etmesi olayı yaşanıyor. Bu durum, TOKİ konutlarının yakınında şehir manzarasına karşı alışkanlık haline gelen bir grup kişi tarafından gerçekleştiriliyor. Bu kişiler, yüksek sesli müzik çalarak bağırıyor ve halay çekiyor. Hem bu durumdan etkilenen halkın tedirgin olmasına sebep oluyorlar hem de bölgede yaşayan vatandaşlara ait araçların üzerine çıkarak yüksek sesle konuşuyorlar.

Fenerbahçe, Yalova VİP deplasmanında nefes kesen mücadeleyi 1 sayıyla kazandı

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, Yalova VİP deplasmanında nefes kesen mücadeleyi 1 sayıyla kazandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.