h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Maden işçisinin ölümüyle ilgili cinayet davasında sanıklar yeniden yargılanacak!

Maden işçisinin ölümüyle ilgili cinayet davasında sanıklar yeniden yargılanacak!

Zonguldak'ta bir cinayet davasında 43 yaşındaki Mustafa Kurt hayatını kaybetti. Tutuksuz sanık G.Ç. ile tutuklu sanık Sevilay K.'nın yargılaması devam ediyor. İddianameye göre, sevgili oldukları iddia edilen G.Ç. ve Sevilay K. cinayeti planlamışlar. Sevilay K.'nın cinayeti işlediği ve G.Ç.'nin suça iştirak ettiği iddialarıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor. G.Ç. ilk duruşmada tahliye edildi, Sevilay K.'nın tutukluluğu ise devam ediyor. Mahkeme, tedavi kayıtlarını istedi ancak henüz bulunamadı. Duruşma ertelendi.

Zonguldak’ta tutuksuz sanık G.Ç. ile tutuklu sanık Sevilay K.’nın yargılaması devam eden bir cinayet olayıyla ilgili haberler interneti sallayacak. Geçtiğimiz yıl Karaelmas Mahallesi’nde meydana gelen olay, iş arkadaşı olan Sevilay K.’nın evinde gerçekleşti. Mustafa Kurt, evin borcundan dolayı yaşanan anlaşmazlık sonucu arkadaşının evine gitti. Bu esnada evde bulunan G.Ç. ve Mustafa Kurt arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüdü ve Mustafa Kurt sırtından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Kurt ne yazık ki kurtarılamadı. Cumhuriyet Başsavcılığı, sevgili oldukları iddia edilen G.Ç. ve Sevilay K.’nın cinayet öncesi bir plan yaptıklarını iddia eden bir iddianame hazırladı. Sevilay K. cinayeti işlerken, G.Ç. ise suça ortak olduğu iddialarıyla birlikte “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
İlk duruşmada tahliye olan G.Ç., ikinci duruşmada Sevilay K.’nın önceki bir davada psikolojik tedavi gördüğünü söylemesi üzerine mahkeme heyetinin tedavi kayıtlarını istemesiyle sürpriz bir gelişme yaşandı. Ancak, söz konusu hastanelerden tedavi kayıtları bulunamadığı şeklinde bir cevap geldi. Sevilay K.’nın avukatı ise tedavi gördüğü hastanelerin bildirilmesi için süre talep etti. Mahkeme, Sevilay K.’nın tutuklu kalmasına, G.Ç.’nin ise adli kontrol tedbirinin devam etmesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. Tüm bu ayrıntılarla birlikte Zonguldak’taki bu şok edici cinayet olayı hala kamuoyunun gündeminde yer alıyor.

Balıkesir’de Polis, 526 Kişiye Dolandırıcılık ve KADES Hakkında Bilgi Verdi

Sıradaki haber:

Balıkesir’de Polis, 526 Kişiye Dolandırıcılık ve KADES Hakkında Bilgi Verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.