h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Lüleburgaz’da meydana gelen trafik kazası kolaylıkla atlatıldı

Lüleburgaz’da meydana gelen trafik kazası kolaylıkla atlatıldı

Lüleburgaz’da meydana gelen trafik kazasında bir otomobil kontrolden çıkarak yol kenarına uçtu. Kazada sürücü hafif yaralandı. Yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı.

Lüleburgaz’da Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Yaralandı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Olay, gece saatlerinde İstasyon Caddesi’nde gerçekleşti. 39 TS O26 plakalı otomobil, sürücüsü E.O. tarafından kontrol edilirken yol kenarına çıkarak kaza yaptı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada E.O. isimli sürücü hafif şekilde yaralandı. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı ve yetkililer olayın nedenlerini belirlemek için çalışmalara başladı. İstasyon Caddesi’ndeki trafik kazasıyla ilgili detaylı bilgilendirme yapılacak.

Mersin’deki otobüs kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin kimlikleri tespit edildi

Sıradaki haber:

Mersin’deki otobüs kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin kimlikleri tespit edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.