h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Londra Borsası’nda saldırı planlamakla suçlanan 6 kişi gözaltına alındı, işlemler yarın engellenebilirdi.

Londra Borsası’nda saldırı planlamakla suçlanan 6 kişi gözaltına alındı, işlemler yarın engellenebilirdi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına tepki olarak yarın Londra Borsası'nın işleme açılmasını engellemek amacıyla eylem yapmayı planladığı şüphesiyle 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanların "Filistin Eylemi" adlı bir grubun üyeleri olduğu belirtildi. Soruşturmayı yürüten polis yetkilisi, eğer bu grup başarılı olursa yıkıcı ve zarar verici sonuçları olabilecek bir eyleme hazır olduklarına inandıklarını söyledi.

İngiltere’de, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına karşı tepki olarak planlanan eylem nedeniyle Londra Borsası’nın yarın işleme açılmamasını engellemek amacıyla 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Londra’daki Londra Borsası’nın, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına tepki olarak yarın işleme açılmamasını sağlamak için eylem planladıkları şüphesiyle 3’ü kadın olmak üzere toplam 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Londra polisi tarafından yapılan açıklamada, şüphelilerin “Filistin Eylemi” adlı bir grup üyesi oldukları belirtilerek, 3 şüphelinin Liverpool, 2 şüphelinin Londra ve 1 şüphelinin Brighton kentinde gözaltına alındığı ifade edildi.

Başkomiser Sian Thomas tarafından yürütülen soruşturmada, “Bu tutuklamalar önemli. Bu grubun başarılı olması durumunda, ciddi sonuçlara yol açabilecek yıkıcı ve zarar verici bir eylem gerçekleştirmeye hazır olduklarına inanıyoruz” dedi.

Afyonkarahisar Sanayi Sitesinde Korku Dolu Anlar: Yangın Alarmı!

Sıradaki haber:

Afyonkarahisar Sanayi Sitesinde Korku Dolu Anlar: Yangın Alarmı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.