h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kümes Hayvanlarını Koruma Derneği’ne “Horoz Kavgası” operasyonu düzenlendi.

Kümes Hayvanlarını Koruma Derneği’ne “Horoz Kavgası” operasyonu düzenlendi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde horoz dövüşü yapıldığı tespit edilen bir derneğe jandarma operasyon düzenledi. 54 kişiye toplamda 346 bin 950 TL ceza kesildi. Horoz dövüşü düzenleyen bir şahıs hakkında kumar oynanması ve imar kanununa muhalefet suçlarından, horoz sahibi 2 şahıs hakkında hayvanları koruma kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı. 54 kişi ise hayvan dövüştürmek suretiyle kumar oynamak suçundan cezalandırıldı ve ele geçirilen 9 yaralı horoz Muğla Hayvan Barınağına teslim edildi.

Muğla Menteşe ilçesinde horoz dövüşleri yapılan Kümes Hayvanlarını Koruma Derneği’ne jandarma operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 54 kişiye toplamda 346 bin 950 TL ceza kesildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Kümes Hayvanlarını Koruma Derneği binasında horoz dövüşleri düzenlendiği bilgisini aldı. Bu istihbarat doğrultusunda Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve HAYDİ Timi ile Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından dernekte arama yapıldı. Yapılan aramada horoz dövüşü organizasyonunu düzenleyen bir kişi hakkında “Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” ile “imar kanununa muhalefet” suçlarından adli işlem başlatıldı. Ayrıca, horoz sahibi 2 kişi hakkında “5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na muhalefet” suçundan adli işlem gerçekleştirildi. Horoz dövüşlerine katılan 54 kişiye ise hayvan dövüştürmek suretiyle kumar oynamak suçundan toplamda 346 bin 950 TL idari para cezası uygulandı. Operasyon esnasında ele geçirilen 9 yaralı horoz ise Muğla Hayvan Barınağı’na teslim edildi.

Yatağan’da Tarihi Eser ve Sahte Para Operasyonu Gözaltılarla Sonuçlandı!

Sıradaki haber:

Yatağan’da Tarihi Eser ve Sahte Para Operasyonu Gözaltılarla Sonuçlandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.