h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Köylüler, 7 metrelik kuyuya düşen keçiye kurtarma operasyonu düzenledi

Köylüler, 7 metrelik kuyuya düşen keçiye kurtarma operasyonu düzenledi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir keçi, sahibi Osman Kayabaşı'na ait olan ve yaklaşık 7 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Keçiyi gören Kayabaşı, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. İtfaiye ekiplerinin merdiven ve halat yardımıyla gerçekleştirdiği kurtarma operasyonu sonucunda keçi güvenli bir şekilde çıkarıldı ve sahibinin ağılına geri götürüldü.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, Osman Kayabaşı’na ait olan bir keçi, Osmangazi Mahallesi’ndeki imdat çayı kenarında otlayarak suya düştü. Keçinin yaklaşık 7 metre derinlikteki kuyuya düştüğünü fark eden Kayabaşı, durumu hemen Erbaa Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri büyük bir çaba harcayarak keçiyi kurtarmak için harekete geçti. Merdiven yardımıyla kuyuya inen ekipler, keçiyi güvenli bir şekilde halatla bağlayarak yukarı çekti. Kurtarılan keçi, itfaiye ekipleri tarafından Osman Kayabaşı’nın ağılına götürüldü.

Vali Varol, eğitim kurslarını inceledi ve değerlendirdi.

Sıradaki haber:

Vali Varol, eğitim kurslarını inceledi ve değerlendirdi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.