h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Köy yaşantısını deneyimleyerek öğrendiler

Köy yaşantısını deneyimleyerek öğrendiler

Erzurum Gençlik Merkezi, köy hayatını merak eden gençleri Muratgeldi Köyü'nde ağırladı. Gençler, köyde yaşayan bir aileye misafir olarak köy yaşantısını bizzat deneyimledi. Zorluklar ve güzellikler arasında geçen bir günün ardından gençler, yaşadıkları deneyimi unutmayacaklarını dile getirdi.

Erzurum’da köy hayatını hiç yaşamamış ve bu konuda merakı olan gençler, güzel bir deneyimle karşılaştı. Erzurum Gençlik Merkezi, şehirde yaşayan ancak köy deneyimi olmayan gençleri Yakutiye ilçesine bağlı Muratgeldi Köyü’ne götürdü. Gençler, bir aileye misafir olarak köyde geçirdikleri bir gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı. Köyün zorluklarını ve güzelliklerini yerinde görme fırsatı bulan ve aileye yardımcı olan gençler, yaşadıkları anları ömür boyu unutmayacaklarını dile getirdi. Gönüllü gençler, keyifli ve dolu dolu geçen anları hayatlarına dair önemli bir deneyim olarak değerlendirdi.

Konya’da evlat nöbetine katılan aileler buluşuyor

Sıradaki haber:

Konya’da evlat nöbetine katılan aileler buluşuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.