h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Köşk’te Bir Ev, Yangın Nedeniyle Yok Olup Gitti!

Köşk’te Bir Ev, Yangın Nedeniyle Yok Olup Gitti!

Aydın'ın Köşk ilçesindeki bir ev yangınında, hızlı müdahale sayesinde yangın söndürüldü ancak ev kullanılmaz hale geldi. Yangın, Altıeylül Mahallesi'nde meydana geldi ve nedeni henüz bilinmiyor. Vatandaşlar tarafından hemen bildirilen olaya polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Evde kimsenin olmaması can kaybını önledi ve yangının nedeni araştırılmaya başlandı.

Aydın’ın Köşk ilçesinde bulunan bir evde meydana gelen yangın, hızlı bir şekilde müdahale edilerek söndürüldü. Ancak, yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Köşk ilçesinin Altıeylül Mahallesi’nde yer alan M.E.A.’ya ait bir evde meydana geldi. Henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Olayı fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede gelerek yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ancak, ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmaması, olası bir faciayı önledi. Yangının çıkış sebebinin tespiti için inceleme başlatıldı.

Balıkesir’de Zehir Tacirleri Çökertildi: 7 Kişi Gözaltına Alındı!

Sıradaki haber:

Balıkesir’de Zehir Tacirleri Çökertildi: 7 Kişi Gözaltına Alındı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.