h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Köpeğini bulana ödül verilecek, sahibi sokak sokak aramaya devam ediyor

Köpeğini bulana ödül verilecek, sahibi sokak sokak aramaya devam ediyor

Elazığ'da yaşayan Mahmut Gecekuşu, 9 gün önce kaybolan köpeği için sokak sokak aramaya devam ediyor. İlan afişleri bastırarak ve vatandaşlara fotoğraflarını göstererek köpeğini bulmaya çalışan Gecekuşu, köpeği bulup getirene para ödülü vereceğini belirtti. Kayıp olan köpeğinin manevi değeri çok büyük olan Gecekuşu, jandarma ve polise başvurduğunu ancak henüz bir sonuç alamadığını ifade etti.

Elazığ’da kaybolan köpeğini arayan Mahmut Gecekuşu, bulana para ödülü vereceğini duyurdu. Gecekuşu’nun evinin bahçesinde beslediği ve “Vigo” ismini verdiği rottweiler cinsi köpeği, 9 gün önce aniden ortadan kayboldu. Köpeğini bulamayan Gecekuşu, hemen polise başvurarak kayıp köpek ihbarında bulundu. Köpeğin bulunması için ekipler çalışmalarını sürdürürken, Gecekuşu ise Vigo’nun fotoğraflarını kullanarak sokak sokak arama yapmaya devam ediyor. Mahallede ve çevredeki vatandaşlara köpeğin fotoğrafını gösteren Gecekuşu, köpeği bulup getirene ödül vereceğini açıkladı. Köpeğini her gün iş çıkışı aradığını belirten Gecekuşu, şuana kadar bir sonuç elde edemediğini dile getirdi. Köpeğin kendisi için büyük bir manevi değeri olduğunu ve hediye olarak aldığını söyleyen Gecekuşu, afişler bastırarak arama çalışmalarını sürdürdüğünü ve arkadaşlarının da kendisine yardımcı olduğunu ifade etti. Sosyal medyada da köpeğinin fotoğraflarını paylaşan Gecekuşu, bulana ödül vereceğini vurguladı.

Arnavutköy’de güvenlik kamerasına yakalanan motosiklet hırsızları gündemde

Sıradaki haber:

Arnavutköy’de güvenlik kamerasına yakalanan motosiklet hırsızları gündemde

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.