h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da yaşanan silahlı kavga sonrası 1’i kadın 3 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı

Konya’da yaşanan silahlı kavga sonrası 1’i kadın 3 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı

Konya Beyşehir'de bir apartman önünde meydana gelen silahlı kavga sonucunda bir kişi öldü. Polis, olayla ilgili 3 kişiyi tutukladı. Şüpheliler arasında kadın bir çalışan da bulunuyor. Cinayet zanlısı ile diğer şüpheliler Seydişehir Cezaevi'ne gönderildi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir apartmanın önünde yaşanan ve bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan silahlı kavga olayında gözaltına alınan üç kişi tutuklandı.
Olay, Cuma günü gece saatlerinde Beyşehir’in Hacıakif Mahallesi 40661 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Cengiz Saygın (36) adlı bir kişi ve ailesi, evlerinin önünde bulunan apartmanın dış kapısında Ö.E. adıyla bilinen bir kişiyle silahlı kavga etti. Kavga sırasında Cengiz Saygın, ayağına isabet eden bir kurşunla yaralandı ve Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, Saygın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda, olay yerine araçla giden ve olayın ardından aynı araçla kaçan İ.Ö. isimli bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayet zanlısı olan Ö.E.’yi yakalamak için Konya’dan gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile işbirliği yaparak çalışmalara devam etti. Ekipler, şüphelinin Avdancık Mahallesi’nde olduğunu tespit etti ve burada Ö.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Ö.E.’ye yardım ve yataklık ettiği öğrenilen M.Ç. adlı kadın çalışanı da gözaltına aldılar. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerin ardından Ö.E. ile M.Ç. ve İ.Ö. tutuklanmak üzere Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Cinayet zanlısı Ö.E., adliye çıkışında gazetecilerin sorularına cevap vermeden sessizce ilerlerken, diğer iki şüpheli Seydişehir Cezaevi’ne gönderildi.

Kadın kooperatifleri, toplamda 1 milyon 704 bin liralık satış rakamına ulaştı

Sıradaki haber:

Kadın kooperatifleri, toplamda 1 milyon 704 bin liralık satış rakamına ulaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.