h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da lise öğrencisi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Konya’da lise öğrencisi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Konya Ereğli'de bir lise öğrencisi, caddeden karşıya geçmeye çalışırken bir araç tarafından çarptı ve öldü. Kaza, Talatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobil sürücüsü okula giderken genç kıza çarptı. Kaza sonucunda ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde lise öğrencisi bir kız, caddeden karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Ereğli ilçesinin Talatpaşa Mahallesi’nde, Sanayi Yolu, Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.Ş. tarafından kullanılan 68 ABH 582 plakalı otomobil, okula gitmek için yola çıkmakta olan Zeynep Girişgen’e (15) çarptı. Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan Zeynep Girişgen, ağır şekilde yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı, Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Zeynep Girişgen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ege Bölgesi’ndeki engelsiz spor ve yaşam merkezi yaklaşırken sona eriyor

Sıradaki haber:

Ege Bölgesi’ndeki engelsiz spor ve yaşam merkezi yaklaşırken sona eriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.