h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya’da levha çarpan tır sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti

Konya’da levha çarpan tır sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti

Konya'da meydana gelen bir olayda, park ederken tırın çarptığı tabelanın başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan tır sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir polis uygulama noktasının karşısında meydana geldi. Tır sürücüsü aracını sağa çekip indikten sonra araçta bulunan başka bir kişi direksiyona geçti ve kaldırıma doğru hareket etmeye çalışırken tabelaya çarptı. Tabelanın vidası ise tır sürücüsünün başına gelerek ağır yaralanmasına neden oldu. Acil yardım ekipleri olay yerine çağrıldı ve tır sürücüsü tedavi için hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı.

Konya’da yaşanan üzücü bir olayda, bir tır sürücüsü hayatını kaybetti. Olay, dün saat 16.00 sıralarında Konya’nın Selçuklu ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Doğan Acar isimli sürücü, aracını yol kenarına park ederek ihtiyaç gidermek için araçtan aşağıya indi. Bu sırada araçta bulunan Mustafa D., direksiyon başına geçerek tırı kenara çekmeye çalıştı. Ancak manevra esnasında tır, kaldırımda bulunan bir tabela ile çarpıştı ve tabela devrilerek Doğan Acar’ın başına vurdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Doğan Acar, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak Mustafa D. ise gözaltına alındı. Bu üzücü olayın detayları hakkında daha fazla bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çalışan, doğalgaz faturalarını düzenlerken merdivenlerden düşerek yaralandı

Sıradaki haber:

Çalışan, doğalgaz faturalarını düzenlerken merdivenlerden düşerek yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.