h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konya Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığı çetesine karşı operasyon düzenledi.

Konya Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığı çetesine karşı operasyon düzenledi.

Konya'da yapılan operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan bir çetenin ortaya çıkarılması sonucunda 5 şüpheli tutuklandı. Operasyonda yakalanan 32 Suriye uyruklu kaçak göçmen ise sınır dışı edilme işlemlerine tabi tutuldu. Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda çetenin araç kiralama şirketi üzerinden dikkat çekmeden faaliyet gösterdiği belirlendi. Operasyon 11 Ocak'ta Konya ve İzmir'de eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Tutuklanan 5 şüpheliden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konya’da göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi tutuklandı ve 32 kaçak göçmen sınır dışı edilmek üzere yakalandı. Konya Emniyet Müdürlüğü’nün Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı yapan bir çetenin varlığını tespit etti. Çete üyelerinin, dikkat çekmemek amacıyla araçlarını araç kiralama şirketi üzerinden kaydettikleri ve bu araçlarla göçmen kaçakçılığı yaptıkları belirlendi. Polis ekipleri, 11 Ocak Perşembe günü Konya ve İzmir’de eş zamanlı operasyon düzenleyerek 6 kişiyi gözaltına aldı ve şüphelilerle birlikte 32 Suriye uyruklu kaçak göçmeni yakaladı. Gözaltına alınan 6 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan 32 kaçak göçmenin sınır dışı işlemleri başlatıldı.

Eski Sevgiliden Korkunç Bir Trafik Deneyimi

Sıradaki haber:

Eski Sevgiliden Korkunç Bir Trafik Deneyimi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.