h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kombi bacasından kaynaklanan gaz sızıntısı nedeniyle 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Kombi bacasından kaynaklanan gaz sızıntısı nedeniyle 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde bir evde kombi bacasından sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri ve doğal gaz dağıtım firması olay yerine sevk edildi. Gazdan etkilenen kişiler ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Kombi bacasında inceleme yapıldı.

Kulu ilçesinde meydana gelen olayda, kombi bacasından sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 3 kişi, hastaneye kaldırıldı. Saat 01.00 sıralarında Karapınar Mahallesi’nde yaşanan bu olayda, N.A., K.A. ve N.D. isimli kişiler, zehirlenme belirtileri hissetmeleri üzerine sağlık ekiplerine başvurdular. 112 Acil Çağrı Merkezini arayan bu 3 kişi, hızlı bir şekilde yardım istedi. Sağlık, polis ve doğal gaz dağıtım firması ekipleri, olayın yaşandığı adrese yönlendirildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından N.A., K.A. ve N.D.’yi ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi’ne taşıyarak, gözetim altına aldılar. Doğal gaz dağıtım firması ekipleri ise kombi bacasında inceleme yaparak durumu kontrol ettiler.

Sultanbeyli’de düğün salonunda yaşanan silahlı dehşet anlarına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sıradaki haber:

Sultanbeyli’de düğün salonunda yaşanan silahlı dehşet anlarına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.