h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Koçarlı’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

Koçarlı’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile kamyonet çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mehmet Aydın hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Koçarlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, öğle saatlerinde Koçarlı ilçe girişinde gerçekleşti. Olaya göre, Mehmet Aydın tarafından kullanılan plakası belirlenemeyen bir motosiklet, B.O. tarafından yönetilen 09 HG 843 plakalı kamyonetin arka kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Mehmet Aydın yere düştü. Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Mehmet Aydın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak Aydın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aydın’ın, Koçarlı Belediyesi’nde bir süre çalıştıktan sonra emekli olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Sinop’ta endişe veren manzara

Sıradaki haber:

Sinop’ta endişe veren manzara

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.