h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kocaeli’de bir depo alev topuna döndü, gökyüzüne yükselen alevler büyük paniğe sebep oldu.

Kocaeli’de bir depo alev topuna döndü, gökyüzüne yükselen alevler büyük paniğe sebep oldu.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan bir depo elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda alev aldı. Hızla büyüyen yangında siyah dumanlar çevreyi sardı. Yangını fark eden vatandaşlar hemen yardım çağrısı yaptı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti ve yangın söndürüldü. Herhangi bir yaralanma olmazken depo kullanılamaz hale geldi. Polis olayı araştırmak için inceleme başlattı.

Kartepe, Kocaeli ilçesinde bulunan bir depo alevlere teslim oldu ve siyah dumanlar gökyüzünü kapladı. Yangın, Uzunçiftlik Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi’ndeki depoda meydana geldi ve elektrik kontağından çıktığı düşünülüyor. Vatandaşlar tarafından fark edilen yangın hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi ve hızlı bir şekilde müdahale edilerek yangın söndürüldü. Neyse ki, herhangi bir yaralanma rapor edilmedi, ancak depo kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

Uyuma öncesinde yaktığı ateş biraz daha geç kalsaydı canını yakıyordu

Sıradaki haber:

Uyuma öncesinde yaktığı ateş biraz daha geç kalsaydı canını yakıyordu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.