h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kocaeli’de 3 evden ziynet eşyası çalmakla suçlanan şüpheli gözaltına alındı

Kocaeli’de 3 evden ziynet eşyası çalmakla suçlanan şüpheli gözaltına alındı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 31 Aralık 2023-6 Ocak tarihleri arasında 3 evden cep telefonu, laptop, saat, kredi kartları ve ziynet eşyaları çalındı. Ev sahiplerinin haber vermesi üzerine polis ekipleri şüphelinin kimliğini tespit etti ve onu Gölcük'te yakaladı. Şüphelinin evinde yapılan aramada çalınan eşyalar ele geçirildi ve sahiplerine teslim edildi. Şüpheli gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kocaeli’de 3 evden hırsızlık yapılarak cep telefonları, laptop, saat, kredi kartları ve ziynet eşyaları çalındı. Şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

31 Aralık 2023 ile 6 Ocak tarihleri arasında Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde meydana gelen olayda, 3 evden 2 cep telefonu, laptop, saat, kredi kartları ve ziynet eşyaları çalındı. Ev sahipleri olayı fark ederek hemen polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen E.M.’yi Gölcük’te 10 Ocak tarihinde yakaladı. Şüphelinin evinde yapılan aramada, çalınan ziynet eşyaları ve 2 telefon bulundu. Eşyalar sahiplerine teslim edilirken, şüpheli E.M. gözaltına alındı. İfadesi alınan şüpheli, mahkemeye çıkarılarak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova’da scooter üzerine bırakılan şüpheli çanta, güvenlik güçlerince kontrollü bir şekilde imha edildi.

Sıradaki haber:

Yalova’da scooter üzerine bırakılan şüpheli çanta, güvenlik güçlerince kontrollü bir şekilde imha edildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.