h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • KKTC’de kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesine ilişkin 7 sanıklı davada karar çıktı. Mahkeme, Mustafa Söylemez’i 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırırken, Mehmet Faysal Söylemez’in ise tüm suçlardan beraatına ve tahliyesine karar verdi.

KKTC’de kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesine ilişkin 7 sanıklı davada karar çıktı. Mahkeme, Mustafa Söylemez’i 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırırken, Mehmet Faysal Söylemez’in ise tüm suçlardan beraatına ve tahliyesine karar verdi.

KKTC'de kumarhane işletmecisi ve şoförünün öldürülmesi davasında karar açıklandı. Mahkeme, Mustafa Söylemez'i müebbet hapis cezasına çarptırırken, Mehmet Faysal Söylemez ise suçsuz bulunarak serbest bırakıldı.

KKTC’de Halil Falyalı adlı kumarhane işletmecisi ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesiyle ilgili olarak yürütülen davada, 7 sanığın duruşması sonuçlandı. Mahkeme, Mustafa Söylemez’i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken, Mehmet Faysal Söylemez’in ise tüm suçlamalardan beraat etmesine ve serbest bırakılmasına karar verdi.

Kayak merkezinde korkunç bir olay yaşandı: İşte acı gerçek!

Sıradaki haber:

Kayak merkezinde korkunç bir olay yaşandı: İşte acı gerçek!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.