h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kış tatili boyunca Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yoğunluk arttı

Kış tatili boyunca Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yoğunluk arttı

Kartalkaya Kayak Merkezi'nde sömestr tatili nedeniyle otellerdeki doluluk oranı yüzde yüze yaklaştı. Kar kalınlığı 1.5 metreye ulaşan merkezdeki pistler açık ve tatilciler keyifli zaman geçiriyor. Genel olarak yarıyıl tatili yoğunluğunu yaşayan merkezdeki otellerin doluluk oranı yüzde 90 civarında. Önümüzdeki hafta ise doluluk oranının yüzde 100'e ulaşması bekleniyor. Tatilcilerin ilgisi ve önümüzdeki hafta beklenen kar yağışıyla Kartalkaya'da gökdelen var.Title: Kartalkaya'da Sömestr Tatili Otelleri Doldurdu, Yüzde 100 Doluluk Bekleniyor

Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden olan Kartalkaya, sömestr tatili nedeniyle otellerdeki doluluk oranının yüzde yüze yaklaştığı bir dönem yaşamaktadır. Bolu kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya Kayak Merkezi, her yıl binlerce tatilcinin tercih ettiği bir destinasyondur. Bu yıl da kar kalınlığının bir buçuk metreye kadar ulaştığı ve 25 pistin bulunduğu bu merkezde tatil yapmak isteyenler, karın üzerinde keyifli anlar yaşamaktadır. Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte otellerdeki doluluk oranları yüzde 90 civarında seyretmektedir ve önümüzdeki günlerde yüzde yüz doluluk durumu beklenmektedir.

Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otellerden biri olan Yusuf Avcı, sömestr tatilinin şu anda yoğunluk yaşandığı bir dönem olduğunu belirtmektedir. Pistlerde kar kalitesinin çok iyi olduğunu ifade eden Avcı, kar kalınlığının bir buçuk metreden fazla olduğunu belirtmiştir. Otellerin doluluk oranının yaklaşık yüzde 90 civarında olduğunu söyleyen Avcı, önümüzdeki hafta doluluk oranının yüzde yüze ulaşmasını beklediğini belirtmiştir. Tüm pistlerin açık olduğunu ve küçük kayakseverler için özel etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Avcı, sömestr tatilinin diğer yıllara göre daha iyi geçtiğini ve yoğun bir kar yağışının beklendiğini vurgulamıştır.

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı! NTN – Detayları Hemen Okuyun!

Sıradaki haber:

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı! NTN – Detayları Hemen Okuyun!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.