h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kırklareli’nde Meydana Gelen Zincirleme Kazada 2 Kişi Yaralandı

Kırklareli’nde Meydana Gelen Zincirleme Kazada 2 Kişi Yaralandı

Lüleburgaz'da meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Atatürk Mahallesi İstanbul Caddesi'nde yaşanan kazada bir tır, dönüş yaparken başka bir araca çarptı. Ardından aynı yönde seyreden bir kamyonet de kazaya karıştı. Kazanın sonucunda araçlardan biri alev aldı ancak çevredeki vatandaşların müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yaralanan şahıslar Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Lüleburgaz’da 3 aracın karıştığı bir zincirleme kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Lüleburgaz’ın Atatürk Mahallesi İstanbul Caddesi’nde A.A. tarafından kullanılan 16 ANU 810 plakalı tır, dönüş yaparken A.S.Ç. tarafından kullanılan 34 AK 3314 plakalı araca çarptı. Kazanın ardından aynı yönde seyreden B.K. tarafından kullanılan 06 GGF 77 plakalı kamyonet de duramayarak çarptı.

Kazanın ardından 34 AK 3314 plakalı aracın motor bölümünden alevler yükseldi. Çevrede bulunan vatandaşlar yangın tüpü ile aracı söndürdü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından A.S.Ç. ve yanında bulunan E.N.Ç.’ye ilk müdahale yapıldıktan sonra yaralılar Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bayrampaşa’da korkunç olay: Genç kadını uzun namlulu bir silahla vurarak ağır yaraladı

Sıradaki haber:

Bayrampaşa’da korkunç olay: Genç kadını uzun namlulu bir silahla vurarak ağır yaraladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.