h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kırklareli’nde Korkunç Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı

Kırklareli’nde Korkunç Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı

Kırklareli'nde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin karşı şeritteki araçla çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi yaralandı. Kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen çarpışma sonucunda Bekir Hamza Adılmış ve Hatice Yolbakan hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ise hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırklareli’nde meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolsüz bir şekilde seyreden bir otomobil karşı şeritteki başka bir araçla çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bekir Hamza Adılmış tarafından kullanılan 40 AN 088 plakalı otomobil, Lüleburgaz’dan Babaeski ilçesine doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu duble yolun karşı şeridine geçerek, Hüseyin Y. yönetimindeki 59 ZY 929 plakalı araca çarptı. Olayın ardından itfaiye, sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde, sürücü Bekir Hamza Adılmış ve diğer araçta bulunan Hatice Yolbakan’ın (57) hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Hüseyin Y. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Adılmış ve Yolbakan’ın cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga gönderildi.

Adıyaman’da Havacılık ve Uzay Proje Şenliği Gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Adıyaman’da Havacılık ve Uzay Proje Şenliği Gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.