h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kırklareli’nde dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alınan şahıs yakalandı

Kırklareli’nde dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alınan şahıs yakalandı

Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ illerinde 14 dolandırıcılık vakası tespit edilen şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şahsın, mağdurlardan telefon alarak ileri tarihli havale gösterip daha sonra iptal ettiği ve kendisine haksız kazanç sağladığı belirlendi. Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda şüpheli Ergene ilçesinde yakalandı. Tutuklanan şahıs adliyeye sevk edildi.

Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ illerinde 14 dolandırıcılık vakasına karıştığı belirlenen bir şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgilere göre, S.A. adlı kişinin Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’da toplamda 14 dolandırıcılık olayına karıştığı tespit edildi. Bu olaylarda, şahsın mağdurlardan cep telefonlarını ileri bir tarihte havale yapacakları bahanesiyle aldığı ve daha sonra havale işlemini iptal ederek kendine haksız kazanç sağladığı belirlendi. Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, bu olayla ilgili çalışmalar yürüttü ve şüpheli Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından S.A. adlı kişi adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

Öğrencilerin Karne Heyecanı Özel Okullarda Başladı

Sıradaki haber:

Öğrencilerin Karne Heyecanı Özel Okullarda Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.