h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kırıkkale’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı

Kırıkkale’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı

Kırıkkale'de jandarma tarafından durdurulan bir araçta bin 320 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı. Ankara'dan Kırıkkale'ye sentetik hap getirileceği ihbarı üzerine yapılan operasyonda, araçta yapılan aramada bin 320 sentetik ecza hapı bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerden biri serbest bırakılırken, diğer ikisi adli işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. Uyuşturucu ticareti suçlamasıyla mahkemeye çıkan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kırıkkale’de jandarma ekipleri tarafından durdurulan bir araçta bin 320 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayın ardından 3 şüpheli gözaltına alındı ve bu şüphelilerden biri tutuklandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Elde edilen bilgilere göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara’dan Kırıkkale’ye sentetik hap getirileceği ihbarı üzerine plakası tespit edilen bir otomobili Kalankadı Mevkiinde durdurdu. Araçta bulunan U.Ş., S.Z. ve B.Y. isimli şüphelilerin üzerinde yapılan aramada bin 320 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan şüphelilerden B.Y., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. U.Ş. isimli şüpheli ise adliyeye sevk edilerek “uyuşturucu ticareti yapmak ve bulundurmak” suçlamasıyla tutuklandı. Diğer şüpheli S.Z. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mardin’de şehitlere yönelik provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı ve tutuklandı.

Sıradaki haber:

Mardin’de şehitlere yönelik provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı ve tutuklandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.