h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kilis’te PKK/KCK-PYD/YPG üyesine operasyon: 1 kişi tutuklandı

Kilis’te PKK/KCK-PYD/YPG üyesine operasyon: 1 kişi tutuklandı

Kilis'te, PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik operasyonda askeri üniformalı bir zanlı yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen zanlı gözaltına alındı. Zanlı, adli makamlarca tutuklandı.

Kilis’te PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda askeri üniforma giymiş bir şüpheli yakalandı ve tutuklandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen operasyon, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı belirlenen askeri üniforma giymiş kişi gözaltına alındı. Şahıs, adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklandı.

Esenköy’deki öğrenciler, şehitlerimizi asla unutmadı

Sıradaki haber:

Esenköy’deki öğrenciler, şehitlerimizi asla unutmadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.