h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kediden çıkanlarla şaşırtan endoskopi sonucu karşınızda!

Kediden çıkanlarla şaşırtan endoskopi sonucu karşınızda!

Bilecik'te bir kedinin endoskopi sonucunda sağlığına kavuştuğu bildirildi. Kedinin Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi'ne getirildiği ve midesinden sindirilemeyen parçaların çıkarıldığı belirtildi. Veteriner Sağlık Teknisyeni Bahadır Kaya, operasyonun başarılı geçtiğini ve kedinin tekrar yemek yemeye başladığını ifade etti. Sağlığına kavuşan kedi, Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi'nin maskotu oldu.

Bilecik’te bir kedinin rahatsızlanması üzerine Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi’nde gerçekleştirilen endoskopi sonucunda sağlığına kavuşmuştur. Kedinin yuttuğu yabancı cisim şüphesiyle hastaneye getirilmesiyle birlikte hızlı bir şekilde uyutularak endoskopi işlemi uygulanmıştır. Veteriner Sağlık Teknisyeni Bahadır Kaya tarafından gerçekleştirilen endoskopi sırasında kedinin midesinden sindirilemeyen parçalar çıkarılmıştır. Bahadır Kaya, operasyon hakkında bilgi vererek, “Kedimiz Bilecik merkezden şiddetli kusma ve yemek yememe şikayetiyle bize geldi. Daha sonra Veteriner Hekim Abdullah Tetik ile birlikte endoskopi yapma kararı aldık. Endoskopi sonucunda kedimizin midesinde sindirilemeyen parçalar ortaya çıktı. Bu parçaları endoskopi ile çıkarıp kedinin tekrar yemek yemesini sağladık ve şu anda sağlığına tamamen kavuştu” şeklinde açıklamada bulunmuştur. Sağlığına kavuşan kedi, Osmaneli Belediyesi Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi’nin maskotu haline gelmiştir.

Deprem mağdurlarına müjde: Doğrudan hasar tespiti sonucuna itiraz etme hakkı tanındı

Sıradaki haber:

Deprem mağdurlarına müjde: Doğrudan hasar tespiti sonucuna itiraz etme hakkı tanındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.