h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaza anında şarampole sürüklenen araç, tepeciğe çarparak durabildi.

Kaza anında şarampole sürüklenen araç, tepeciğe çarparak durabildi.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve şarampole düştü. Kazada sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayı incelemeye başlarken, kazanın yolun boş olması büyük bir faciayı önledi.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve şarampole girerek bir tepeciğe çarptı. Kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Bolvadin ilçesi girişinde meydana geldi. 42 ENK 95 plakalı otomobilin sürücüsü T.K.’nın henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç kontrolden çıktı. Araç karşı şeride geçerek şarampole girdi ve tepeciğe çarparak durabildi. Kazanın hemen ardından olay yerine ihbar üzerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Jandarmanın olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenilirken, kazanın meydana geldiği sırada yolun boş olması facianın önüne geçti.

Zeytinburnu E-5 Karayolunda Yol Bakım Aracına Lüks Otomobil Çarptı: 5 Kişi Yaralandı

Sıradaki haber:

Zeytinburnu E-5 Karayolunda Yol Bakım Aracına Lüks Otomobil Çarptı: 5 Kişi Yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.