h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Kaybolan plakasını gölde buldu ve aradı

Aydın'ın Efeler ilçesindeki sağanak yağış sonucunda sokaklar göle döndü. Aracının plakası düşen bir vatandaş ise su birikintisinde plakasını aradı, ancak bulamadı. Sağanak yağış nedeniyle oluşan su birikintileri, sürücülerin de zor anlar yaşamasına sebep oldu. Gıdacılar Çarşısı'nda bazı işyerleri su altında kaldı. Tren yolu alt geçidinde de su birikintisi nedeniyle araçlar ilerlemekte zorluk yaşandı. Trafik polisleri, düşen plakaları muhafaza altına aldı. Vatandaşlar ise bu durumun hayatlarını olumsuz etkilediğini belirtti.

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşanan sağanak yağış sonucu sokaklar göle dönüşürken, bir vatandaşın aracının plakası su birikintisine düştü. Yağmur nedeniyle birçok yerde su birikintileri oluşurken, sürücüler zor anlar yaşadı. Gıdacılar Çarşısı’ndaki yollar suyla kaplandı ve bazı işyerlerine su girdi. Bu durumdan etkilenen otomobillerden bazılarının plakaları düştü. Aracının plakası düşen Ali Aydın, su birikintisi içinde dakikalarca plakayı aradı ancak bulamadı. Aydın, plakayı bulamayınca arabasına binerek evine doğru yol aldı.

Öte yandan Orta Mahalle Tekstil Bulvarı ile Doğu Gazi Bulvarı’nın kesiştiği tren yolu alt geçidinde de su birikintisi nedeniyle araçlar zorlukla ilerleyebildi. Trafik polisleri, bölgede düşen plakaları muhafaza altına alırken trafiği düzenlemeye çalıştı.

Yaşanan aşırı yağış ve selin hayatı olumsuz etkilediği belirtilirken, Ali Aydın “Plakamız buradan geçerken düştü, aramaya çalışıyoruz. Su yoğun olduğundan plakanın kaybolduğunu düşünüyoruz. Yapacak bir şey yok. Eve gitmek zorundayız. Bir arabamız tamirde, diğer araçla geçmek zorunda kaldık. Başka seçenek yok” şeklinde konuştu.

Savaş M. Özaydemir’in eşinin acı kaybı: Aynur Özaydemir yaşamını yitirdi!

Sıradaki haber:

Savaş M. Özaydemir’in eşinin acı kaybı: Aynur Özaydemir yaşamını yitirdi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.