h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kaybolan kişi bulunduğunda “Kaçırıldım” şeklinde açıklamıştı

Kaybolan kişi bulunduğunda “Kaçırıldım” şeklinde açıklamıştı

Aydın'ın Didim ilçesinde kaçırıldığını iddia eden ve ailesine depoda tutulduğunu söyleyen 17 yaşındaki genç kız polis tarafından sokakta bulunurken, kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı. Aydın Valisi Yakup Canbolat, sosyal medyada yaptığı açıklamada, olayın senaryodan ibaret olduğunu belirtti. G.N.S. adlı genç kız, çalıştığı kuaför dükkanının önünden kaçırıldığını iddia etmiş ve ailesine bir depoda tutulduğunu söylemişti. Ancak yapılan çalışmalar sonucunda, genç kızın sokakta dolaşırken bulunduğu ve kaçırılmadığı anlaşıldı. Vali Canbolat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, G.N.S. tarafından hazırlanan iddiaların bir senaryodan ibaret olduğunu ifade etti.

Aydın’ın Didim ilçesinde kaçırıldığını iddia eden ve ailesine depoda tutulduğunu söyleyen 17 yaşındaki genç kız polis tarafından sokakta bulunurken, kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı. Aydın Valisi Yakup Canbolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayın aslında genç kızın senaryo uyarınca hazırladığı bir plan olduğunu belirtti.

Bilgilere göre, kuaför dükkanında çalıştığı sırada kaçırıldığını iddia eden G.N.S. (17) isimli genç kız, ailesine haber vererek kendisini bir depoda tutulduğunu söyledi. Bunun üzerine Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ancak G.N.S., polis tarafından sokakta gezerken bulundu ve genç kızın aslında kaçırılmadığı ortaya çıktı.

Vali Canbolat ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dün Didim ilçesinde başvuru yapılan G.N.S. isimli kişi saat 02.00 sularında polisimiz tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Ancak iddiaların, G.N.S. tarafından hazırlanan bir senaryodan ibaret olduğu ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Altgeçitte meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Altgeçitte meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.