h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kavgada silah kullanan 1’i kadın 3 kişi Konya’da tutuklandı

Kavgada silah kullanan 1’i kadın 3 kişi Konya’da tutuklandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir apartmanın önünde yaşanan silahlı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti. Cengiz Saygın isimli kişiyle apartmanda oturan Ö.E. arasında çıkan kavgada, Saygın ayağından vurularak yaralandı ve hastanede yaşamını yitirdi. Polis, kaçan zanlı Ö.E.'yi yakalarken, katili azmettirdiği ve saklanmasına yardım ettiği iddiasıyla bir kadın çalışan da gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Konya’nın Beyşehir ilçesindeki bir apartmanın önünde meydana gelen silahlı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetmiş ve olayla ilgili olarak 1’i kadın 3 kişi tutuklanmıştır.

Cuma gecesi Beyşehir’in Hacıakif Mahallesi 40661 Nolu Sokak’ta yaşanan olayda, otomobille gelen Cengiz Saygın (36) ile apartmanda yaşayan Ö.E. arasında bina önünde silahlı bir kavga başlamıştır. Cengiz Saygın, kavgada ayağına isabet eden bir kurşunla yaralanmış, şüpheli Ö.E. ise olay yerinden kaçmıştır. Cengiz Saygın, Konya Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmış ancak maalesef hayatını kaybetmiştir.

Polis ekipleri, Cengiz Saygın’in otomobille geldiği ve olayı takiben aynı araçla kaçan İ.Ö.’yü yakalamıştır. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari katil zanlısı Ö.E.’yi yakalamak için Konya’dan gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleriyle ortak bir çalışma yürütmüştür. Ö.E.’nin Avdancık Mahallesi’nde olduğu tespit edilerek yakalanan şüpheli gözaltına alınmıştır. Araştırmalarını derinleştiren ekipler, cinayeti azmettirdiği ve saklanmasına yardım ettiği iddiasıyla kamu kurumunda görevli olan M.Ç. isimli kadın çalışanı da gözaltına almıştır. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Ö.E. ile M.Ç. ve İ.Ö. tutuklanmak üzere adliyeye sevk edilmiştir. Cinayet zanlısı Ö.E., gazetecilerin sorularını yanıtlamamıştır ve diğer 2 şüpheliyle birlikte Seydişehir Cezaevine gönderilmiştir.

Konya’da yaşanan silahlı kavga sonrası 1’i kadın 3 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı

Sıradaki haber:

Konya’da yaşanan silahlı kavga sonrası 1’i kadın 3 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.