h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan 118 köy yolunun açılması için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen yoğun kar yağışı sonucunda 257 köy yolunun ulaşıma kapanmasının ardından Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalara başladı. Yürütülen çalışmalar sonucunda şu anda kapanmış köy yolu sayısı 118’e düşmüştür. Ekipler, 118 köy yolunun yeniden ulaşıma açılması için kar temizleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Kapanmış köy yollarının açılmasıyla birlikte, vatandaşların hayati ihtiyaçlarını karşılamaları ve diğer bölgelere ulaşabilmeleri kolaylaşacaktır. Ayrıca bu çalışmalar sayesinde, tarımsal faaliyetlerin aksaması da önlenmiş olacaktır. Ekiplerin titizlikle yürüttüğü kar temizleme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması ve normal hayata dönülmesi hedeflenmektedir.

Vatandaşlar, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı olan köy yollarında güvenliği sağlamak ve ekiplere engel olunmaması için dikkatli olmalıdır. Yetkililer, özellikle araç kullanacak kişilerin meteorolojik koşulları takip etmelerini ve gerektiğinde yolculuklarını ertelemelerini önermektedir.

Hırsızlık Yapanların Keşif Anları, 50 Bin TL Değerindeki Olayın Güvenlik Kamerasında Görüntülendi

Sıradaki haber:

Hırsızlık Yapanların Keşif Anları, 50 Bin TL Değerindeki Olayın Güvenlik Kamerasında Görüntülendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.