h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kars’ta Jandarma, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına Karşı Operasyon Gerçekleştirdi

Kars’ta Jandarma, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına Karşı Operasyon Gerçekleştirdi

Kars İl Jandarma Komutanlığı, Kağızman ilçesinde silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 8 kişiyi yakalamak için gerçekleştirdiği operasyonda birçok silah ve mühimmat ele geçirdi. Operasyonda 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 3 tabanca, 5 av tüfeği ve birçok mühimmatın yanı sıra diğer silah ve aksesuarlar da bulundu. Şüphelilerden bazıları gözaltına alınırken, diğerleri hakkında ise çalışmalar devam ediyor. Kars Valiliği, halkın güvenliğini sağlamak adına çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Kars’ta Jandarma, Silah Kaçakçılarına Karşı Harekete Geçti

Kars İl Jandarma Komutanlığı, Kağızman ilçesinde silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 8 kişiyi yakalamak için 29 tim ve 131 jandarmanın katılımıyla eş zamanlı bir operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Jandarmanın istihbari çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen operasyonda, yapılan aramalarda 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 3 tabanca, 5 av tüfeği, 561 Kalaşnikof mühimmatı, 429 9 milimetre tabanca mühimmatı, 315 av tüfeği fişeği, 12 Kalaşnikof şarjörü, 3 tabanca şarjörü, 4 av tüfeği şarjörü, 1 Kalaşnikof iğne tertibatı, 4 sustalı bıçak, 1 muşta ve 1 dürbün ele geçirildi. Bu silah ve mühimmatlar güvenli bir şekilde muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili olarak kimlikleri tespit edilen şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden M.Y. ve F.K., daha önce işledikleri suçlardan dolayı tutuklu bulunuyor. Diğer şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi. Kaçan bir şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

Konuyla ilgili Kars Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz” denildi. Öte yandan, bu başarılı operasyonun halka olan güveni artırmaya yönelik bir adım olduğu belirtildi.

Bilecik’te yakalanan 12 düzensiz göçmen için flaş operasyon gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Bilecik’te yakalanan 12 düzensiz göçmen için flaş operasyon gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.