h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kars Valisi Polat, esnafla buluştu: İş dünyasıyla yakın diyalog kurdu

Kars Valisi Polat, esnafla buluştu: İş dünyasıyla yakın diyalog kurdu

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Halktan gelen olumlu tepkilerin ardından Polat, kent merkezi, ilçeler ve köylerdeki vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. Ayrıca, Kazımpaşa Caddesi'nde bir belediye çalışanı ile de sohbet eden Polat, kolaylıklar diledi.

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kars Valisi ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekili olan Ziya Polat, görevine başladığı günden itibaren sürekli olarak sahada vatandaşlarla birlikte olmaktadır. Bu çerçevede, Polat Kazımpaşa Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti ve esnafın sorunlarını dinledi. Sorunlara çözüm bulmak için fikir alışverişinde bulunan Polat, esnafa güzel dileklerini ileterek beraber çay içti.

Polat, Kars’ta sürekli olarak sahada görev yapmaktadır ve kurum çalışanlarına ve başkanlık amirlerine “vatandaşa temas edin, vatandaşlarla iç içe olmak için sahaya inin” önerisinde bulunmuştur. Vali Polat, vatandaşın sorunlarını aracısız olarak dinleyerek çözmektedir.

Vatandaşlar, Vali Ziya Polat’ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Valimize ulaşmak çok kolay, zaten biz valiliğe gitmek zorunda değiliz. Valimiz bizi ziyaret ediyor, sorunlarımızı dinliyor. Uzun bir süreden sonra halkla iç içe olan bir valiye sahibiz” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Vali Ziya Polat, şehir merkezi, ilçeler ve köylerde de sürekli olarak vatandaşlarla buluşmaktadır. Polat’ın esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi.

Ziyaretleri sırasında Kazımpaşa Caddesi’nde bir belediye çalışanıyla da karşılaşan Polat, çalışmalarında kolaylıklar dileyerek bir süre sohbet etti.

Öğrencilere trafik bilinci ile ilgili eğitim programı düzenleniyor

Sıradaki haber:

Öğrencilere trafik bilinci ile ilgili eğitim programı düzenleniyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.