h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karla mücadele ekipleri Siirt’te kar ve tipinin yol açtığı mahsur kalan vatandaşlara yardıma yetişti

Karla mücadele ekipleri Siirt’te kar ve tipinin yol açtığı mahsur kalan vatandaşlara yardıma yetişti

Pervari ilçesinde kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolunda hastalanan bir kişi, Siirt İl Özel İdaresi ekipleri tarafından sağlık ekiplerine teslim edildi. Aynı zamanda Eruh-Şırnak yolunda mahsur kalan 3 kişi de Karayolları ekipleri tarafından kurtarıldı.

Pervari İlçesi’nde kar yağışı sebebiyle kapanan köy yolu üzerinde, Siirt İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler, bir hastayı sağlık ekiplerine teslim etti. Gümüşören köyünün Sarıçiçek mezrasında yaşayan 60 yaşındaki Behram Özdemir’in hastalanması üzerine, 112 Acil Sağlık ekipleri yardım çağrısı aldı. Ancak kar yağışı nedeniyle köye ulaşamayan sağlık ekipleri, Siirt İl Özel İdaresi’nin kar küreme ekiplerinden yardım istedi. Özdemir, iş makinasının yardımıyla alınarak Pervari Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Eruh-Şırnak karayolunda ise kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan bir otomobildeki 3 kişi, Karayolları 94. Şube Şefliği ekipleri tarafından kurtarıldı.

Samsun’da tirit gecesinde şehitler unutulmadı

Sıradaki haber:

Samsun’da tirit gecesinde şehitler unutulmadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.