h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karaman’da LPG’li aracın yanmasıyla yol trafiğe kapandı

Karaman’da LPG’li aracın yanmasıyla yol trafiğe kapandı

Karaman'da LPG'li bir otomobil, Zeytin Dalı Bulvarı'nda seyir halindeyken motor kısmından alev aldı. Sürücü, aracı yol kenarına çekerek itfaiye ve polisten yardım istedi. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın kısa sürede söndürüldü. Araç elektrik kontağından dolayı yanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Karaman’da LPG’li bir otomobilin alev alması nedeniyle Zeytin Dalı Bulvarı kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Dün akşam saatlerinde Abbas Mahallesi’nde meydana gelen olayda, isimleri açıklanmayan bir kadın sürücü tarafından kullanılan Seat marka otomobil, seyir halindeyken motor bölgesinden alev aldı. Durumu fark eden sürücü, aracını yol kenarına çekerek itfaiye ekiplerine ve polise yardım çağırırken, polis ekipleri tedbir amacıyla bulvarı kısa süreliğine trafiğe kapattı. İtfaiye müdahalesiyle hızla kontrol altına alınan yangın, otomobile zarar vermeden söndürüldü. Yangının çıkış nedeni olarak elektrik kontağı probleminin olabileceği üzerinde durulurken, söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bulvar yeniden trafiğe açıldı. Otomobil ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Kocaeli Valiliğinden açıklama: “Paylaşımlarda iddia edildiği gibi şehit Mehmetçiklerimizle ilgisinin olmadığı tespit edildi”

Sıradaki haber:

Kocaeli Valiliğinden açıklama: “Paylaşımlarda iddia edildiği gibi şehit Mehmetçiklerimizle ilgisinin olmadığı tespit edildi”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.