h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karaman’da kontrolü kaybeden araç bir aydınlatma direğine çarptı

Karaman’da kontrolü kaybeden araç bir aydınlatma direğine çarptı

Karaman'da yağmurlu hava nedeniyle kayganlaşan yolda otomobilin kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptığı kazada sürücü yara almadı. Kazada otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, çarptığı elektrik direği vinç yardımıyla kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman’da yağışla birlikte kayganlaşan yolda meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil aydınlatma direğine çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlattı ancak araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

Kaza, Karaman’ın Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, A.D. isimli sürücünün kullandığı 70 ABM 461 plakalı Opel marka otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı ve ardından demir bir aydınlatma direğine çarptı. Şans eseri, sürücü kazada yara almadı ancak otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle yatan elektrik direği ise MEDAŞ ekipleri tarafından vinç yardımıyla kaldırıldı.

Polis ekipleri, direğin devrilme riskine karşı güvenlik önlemleri aldı ve kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karaman’da kaza: Otomobil, yol dışına çıkarak aydınlatma direğine çarptı

Sıradaki haber:

Karaman’da kaza: Otomobil, yol dışına çıkarak aydınlatma direğine çarptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.